Ez a lenyűgöző Finomított Jojoba Hordozóolaj egy csodálatos hordozótokhoz illóolaj. A jojobaolajat az Észak-Amerikában őshonos jojobabokor magjaiból vonják ki. Ez az olaj számos gyulladáscsökkentő tulajdonsággal rendelkezik, így megőrzi a bőröd nyugalom és kényelmes, míg a B-vitamin komplex segít védeni és helyreállítani a bőr barrierjét. A jojobaolaj gaddeolsavat is tartalmaz, amely biztosítja, hogy az olaj ne tömítse el a bőr pórusait, és lehetővé teszi az oxigén szabad áramlását.
Jojobaolajat tároljon cool, száraz helyen, szobahőmérsékleten, vagy ha hidegebb, szilárdabb olajat kedvel, tárolja hűtőszekrényben.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel ez egy hidegen sajtolt, finomítatlan olaj, normális, hogy hűvösebb hőmérsékleten természetes az olajban lévő viaszok elkezdik megszilárdulni, ami zavarossá és/vagy viaszos részecskék kialakulásához vezet. Ez a megjelenés nem befolyásolja a minőség az olajban. Az olajat szobahőmérsékletre óvatosan felmelegítve ezek a viaszok elolvadnak, így az olaj tiszta és fényes.
Fajsúly 20/25°
Törésmutató 20/40° 1.450-1.470
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Arany jojoba olajunk kizárólag kozmetikai minőségű.



















Értékelések
Még nincsenek értékelések.